Κηδεια Φωφη Γεννηματα : ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΠΑΓΚΟΥΑ - Η ίδια ζήτησε να μείνει μισή ώρα μόνη της στο παρεκκλήσι για να «μιλήσει» μαζί της, λίγες ώρες πριν την κηδεία.

Καθώς είναι σε εξέλιξη σήμερα μεσημέρι τετάρτης, η κηδεία της φώφης γεννηματά, όλα τα βλέμματα είναι συγκεντρωμένα στον σύζυγό της και τα . Η κηδεία της τελέστηκε το μεσημέρι της . Το ύστατο χαίρε προς την πρόεδρο του πασοκ, φώφη γεννηματά, απευθύνουν κοινωνία και πολιτική ηγεσία. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Η ίδια ζήτησε να μείνει μισή ώρα μόνη της στο παρεκκλήσι για να «μιλήσει» μαζί της, λίγες ώρες πριν την κηδεία.

Έπεσε πάνω του, σε μια εικόνα που συγκλόνισε. ΤΗΝ ΚΥΡΙÎ'ΚΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝÎ'Î'Ο Η ΚΗÎ
ΤΗΝ ΚΥΡΙÎ'ΚΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝÎ'Î'Ο Η ΚΗÎ"ΕΙÎ' ΤΟΥ Î"ΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΠÎ'Î"ΚΟΥÎ' from paidis.com
Έπεσε πάνω του, σε μια εικόνα που συγκλόνισε. Η ίδια ζήτησε να μείνει μισή ώρα μόνη της στο παρεκκλήσι για να «μιλήσει» μαζί της, λίγες ώρες πριν την κηδεία. Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες. Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης όταν το φέρετρο μπήκε στην εκκλησία. Η ελλάδα αποχαιρέτισε την φώφη γεννηματά, η οποία αναπαύεται πλέον στην αγκαλιά της αττικής γης. Το ύστατο χαίρε προς την πρόεδρο του πασοκ, φώφη γεννηματά, απευθύνουν κοινωνία και πολιτική ηγεσία. Η κηδεία της τελέστηκε το μεσημέρι της .

Η ίδια ζήτησε να μείνει μισή ώρα μόνη της στο παρεκκλήσι για να «μιλήσει» μαζί της, λίγες ώρες πριν την κηδεία.

Ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης όταν το φέρετρο μπήκε στην εκκλησία. Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Έπεσε πάνω του, σε μια εικόνα που συγκλόνισε. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Η ελλάδα αποχαιρέτισε την φώφη γεννηματά, η οποία αναπαύεται πλέον στην αγκαλιά της αττικής γης. Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός. Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες. Το ύστατο χαίρε προς την πρόεδρο του πασοκ, φώφη γεννηματά, απευθύνουν κοινωνία και πολιτική ηγεσία. Η κηδεία της φώφης γεννηματά. Ύστατος αποχαιρετισμός στην φώφη γεννηματά από φίλους, συντρόφους, πολίτες και πολιτικούς. Η κηδεία της τελέστηκε το μεσημέρι της . Καθώς είναι σε εξέλιξη σήμερα μεσημέρι τετάρτης, η κηδεία της φώφης γεννηματά, όλα τα βλέμματα είναι συγκεντρωμένα στον σύζυγό της και τα . Η ίδια ζήτησε να μείνει μισή ώρα μόνη της στο παρεκκλήσι για να «μιλήσει» μαζί της, λίγες ώρες πριν την κηδεία.

Το ύστατο χαίρε προς την πρόεδρο του πασοκ, φώφη γεννηματά, απευθύνουν κοινωνία και πολιτική ηγεσία. Καθώς είναι σε εξέλιξη σήμερα μεσημέρι τετάρτης, η κηδεία της φώφης γεννηματά, όλα τα βλέμματα είναι συγκεντρωμένα στον σύζυγό της και τα . Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός. Η ίδια ζήτησε να μείνει μισή ώρα μόνη της στο παρεκκλήσι για να «μιλήσει» μαζί της, λίγες ώρες πριν την κηδεία.

Καθώς είναι σε εξέλιξη σήμερα μεσημέρι τετάρτης, η κηδεία της φώφης γεννηματά, όλα τα βλέμματα είναι συγκεντρωμένα στον σύζυγό της και τα . ΤΗΝ ΚΥΡΙÎ'ΚΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝÎ'Î'Ο Η ΚΗÎ
ΤΗΝ ΚΥΡΙÎ'ΚΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝÎ'Î'Ο Η ΚΗÎ"ΕΙÎ' ΤΟΥ Î"ΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΠÎ'Î"ΚΟΥÎ' from paidis.com
Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Η ίδια ζήτησε να μείνει μισή ώρα μόνη της στο παρεκκλήσι για να «μιλήσει» μαζί της, λίγες ώρες πριν την κηδεία. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης όταν το φέρετρο μπήκε στην εκκλησία. Ύστατος αποχαιρετισμός στην φώφη γεννηματά από φίλους, συντρόφους, πολίτες και πολιτικούς. Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες. Καθώς είναι σε εξέλιξη σήμερα μεσημέρι τετάρτης, η κηδεία της φώφης γεννηματά, όλα τα βλέμματα είναι συγκεντρωμένα στον σύζυγό της και τα . Η κηδεία της τελέστηκε το μεσημέρι της .

Καθώς είναι σε εξέλιξη σήμερα μεσημέρι τετάρτης, η κηδεία της φώφης γεννηματά, όλα τα βλέμματα είναι συγκεντρωμένα στον σύζυγό της και τα .

Η κηδεία της φώφης γεννηματά. Η ίδια ζήτησε να μείνει μισή ώρα μόνη της στο παρεκκλήσι για να «μιλήσει» μαζί της, λίγες ώρες πριν την κηδεία. Καθώς είναι σε εξέλιξη σήμερα μεσημέρι τετάρτης, η κηδεία της φώφης γεννηματά, όλα τα βλέμματα είναι συγκεντρωμένα στον σύζυγό της και τα . Η ελλάδα αποχαιρέτισε την φώφη γεννηματά, η οποία αναπαύεται πλέον στην αγκαλιά της αττικής γης. Έπεσε πάνω του, σε μια εικόνα που συγκλόνισε. Ύστατος αποχαιρετισμός στην φώφη γεννηματά από φίλους, συντρόφους, πολίτες και πολιτικούς. Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες. Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός. Το ύστατο χαίρε προς την πρόεδρο του πασοκ, φώφη γεννηματά, απευθύνουν κοινωνία και πολιτική ηγεσία. Η κηδεία της τελέστηκε το μεσημέρι της . Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης όταν το φέρετρο μπήκε στην εκκλησία.

Το ύστατο χαίρε προς την πρόεδρο του πασοκ, φώφη γεννηματά, απευθύνουν κοινωνία και πολιτική ηγεσία. Ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης όταν το φέρετρο μπήκε στην εκκλησία. Έπεσε πάνω του, σε μια εικόνα που συγκλόνισε. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Ύστατος αποχαιρετισμός στην φώφη γεννηματά από φίλους, συντρόφους, πολίτες και πολιτικούς.

Ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης όταν το φέρετρο μπήκε στην εκκλησία. ΤΗΝ ΚΥΡΙÎ'ΚΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝÎ'Î'Ο Η ΚΗÎ
ΤΗΝ ΚΥΡΙÎ'ΚΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝÎ'Î'Ο Η ΚΗÎ"ΕΙÎ' ΤΟΥ Î"ΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΠÎ'Î"ΚΟΥÎ' from paidis.com
Η ελλάδα αποχαιρέτισε την φώφη γεννηματά, η οποία αναπαύεται πλέον στην αγκαλιά της αττικής γης. Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός. Ύστατος αποχαιρετισμός στην φώφη γεννηματά από φίλους, συντρόφους, πολίτες και πολιτικούς. Καθώς είναι σε εξέλιξη σήμερα μεσημέρι τετάρτης, η κηδεία της φώφης γεννηματά, όλα τα βλέμματα είναι συγκεντρωμένα στον σύζυγό της και τα . Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Η κηδεία της φώφης γεννηματά. Η ίδια ζήτησε να μείνει μισή ώρα μόνη της στο παρεκκλήσι για να «μιλήσει» μαζί της, λίγες ώρες πριν την κηδεία.

Καθώς είναι σε εξέλιξη σήμερα μεσημέρι τετάρτης, η κηδεία της φώφης γεννηματά, όλα τα βλέμματα είναι συγκεντρωμένα στον σύζυγό της και τα .

Ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης όταν το φέρετρο μπήκε στην εκκλησία. Ύστατος αποχαιρετισμός στην φώφη γεννηματά από φίλους, συντρόφους, πολίτες και πολιτικούς. Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Έπεσε πάνω του, σε μια εικόνα που συγκλόνισε. Η ελλάδα αποχαιρέτισε την φώφη γεννηματά, η οποία αναπαύεται πλέον στην αγκαλιά της αττικής γης. Καθώς είναι σε εξέλιξη σήμερα μεσημέρι τετάρτης, η κηδεία της φώφης γεννηματά, όλα τα βλέμματα είναι συγκεντρωμένα στον σύζυγό της και τα . Η κηδεία της φώφης γεννηματά. Το ύστατο χαίρε προς την πρόεδρο του πασοκ, φώφη γεννηματά, απευθύνουν κοινωνία και πολιτική ηγεσία. Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός. Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες. Η κηδεία της τελέστηκε το μεσημέρι της . Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Η ίδια ζήτησε να μείνει μισή ώρα μόνη της στο παρεκκλήσι για να «μιλήσει» μαζί της, λίγες ώρες πριν την κηδεία.

Κηδεια Φωφη Γεννηματα : ΤΗΝ ΚΥΡΙÎ'ΚΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝÎ'Î'Ο Η ΚΗÎ"ΕΙÎ' ΤΟΥ Î"ΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΠÎ'Î"ΚΟΥÎ' - Η ίδια ζήτησε να μείνει μισή ώρα μόνη της στο παρεκκλήσι για να «μιλήσει» μαζί της, λίγες ώρες πριν την κηδεία.. Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός. Το ύστατο χαίρε προς την πρόεδρο του πασοκ, φώφη γεννηματά, απευθύνουν κοινωνία και πολιτική ηγεσία. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η οικογένεια της φώφης γεννηματά έφτασε στην μητρόπολη αθηνών για να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Ύστατος αποχαιρετισμός στην φώφη γεννηματά από φίλους, συντρόφους, πολίτες και πολιτικούς. Η ελλάδα αποχαιρετά πρόωρα την φώφη γεννηματά, μια γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για πολλούς έλληνες.